Rengöring

Som vi skrev tidigare så köpte vi en IBC-tank att förvara vatten i inför apokalypsens ankomst. Eftersom pengar alltid är en faktor att ta hänsyn till så letade vi givetvis upp en begagnad. Det tidigare innehållet var glukos och det var inte speciellt mycket kvar i botten på tanken.

Efter några dagar på vår garageuppfart inser vi att en tom och icke rengjord tank är jättedåligt prepp. Sagt och gjort, fram med högtryckstvätten och spola som en vilde. Ut ur tanken rinner en slemmig genomskinlig sörja och vi spolar och spolar. När vi tror att all sörja runnit ur stänger vi igen kranen, häller i några deciliter klorin och våldsspolar botten igen. När vi fått i uppskattningsvis 70-100l och behållaren luktar som en rumänsk hotellpool i en något sämre del av Bukarest känner jag mig nöjd. Sätter på locket och tänker att det ska få gotta till sig lite.

Jag börjar packa ihop den nästan orimligt långa slangen till högtrycksmunstycket som givetvis snurrat upp sig åt fel håll. Inte nog med det. Den har dessutom legat i vägen för sörjan som runnit ur tanken. Alltså. Slangen är dränkt i jord, grus och slem, samtidigt som den har snurrat sig. Jag sliter med ett hastigt sjunkande humör samtidigt som händer och armar närmar sig det tillstånd som man kan tänkas uppnå under en fistfuckorgie med skogssniglar.

Jag hoppas att jag lärt mig läxan och placerar tvätten på ett mer strategiskt ställe nästa gång det ska göras något liknande men troligtvis är nog den här händelsen redan förträngd då. Jag hoppas verkligen att påståendet om att man inte är bättre än sitt senaste genomförande stämmer för isf är jag fan genomsämst. Min fru klarar sig från det bottenbetyget eftersom hon lämnade mig i sticket under rengöringen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s