Från dödsskuggans dal…

Har vi återvänt med besked.

Även om min fru aldrig var i närheten av så sjuk som mig(se manliga resp kvinnliga förkylningar som jämförelse) så var vi båda under isen ett tag. Nu har vi återhämtat oss helt och vad passar bättre på semestern än arbete.

Detta hönshus tar på mina krafter. En hel dags arbete idag och en hel dags arbete igår. Endast ”småkrafs” återstår. Dvs minst 8h jobb kvar. För att fulcitera Romson ”detta hönshus riskerar att bli ett nytt auschwitz”. Om det inte springer hönor där inne till helgen kommer Falling down att vara en romantisk komedi i jämförelse med mitt sinnelag.

Imorgon finns dessutom endast en halv arbetsdag innan småtjejerna kommer. Funderar på att köpa dom varsin verktygslåda och erbjuda dom timlön för att hjälpa till (Dom är 4&6 om ni måste veta) så någon avtalsenlig lön finns inte. Dessutom är jag övertygad om att alla människor ska få känna på att jobba hårt för dåliga pengar innan dom får en bra lön.

Vi har diskuterat hönsraser hit och dit och min fru propagerar för Wyandotte.

Själv bryr jag mig inte lika mycket. Det kan springa två kalkoner, en pingvin och en grågås där och jag kommer vara nöjd ändå.

Utöver hönshuset så slog vi även till på en svamptork från Lidl för 399kr. Testkört den med lite bananer och det blev riktigt bra. Jag har en känsla av att det mesta kommer torkas framöver.

Jag varvade ner mitt stressade inre med en kall grogg och att stirra på kaninerna en stund. Dom är verkligen jättefina och jag längtar efter att få äta upp deras avkommor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s