Värmebölja, kors i taket, fröer och höns.

Ingen har väl undgått att det är ganska varmt i Sverige just nu. Jag brukar älska värme men detta är lite för häftigt. Igår var en sådan dag då jag var inne nästa hela dagen.

Det är också vid värme som man blir lite konstigt i huvudet, jag rafsade fram en klänning och folk som känner mig vet att jag inte har klänning på mig förutom vid någon fancy tillställning, som brukar inträffa vart tionde år. Och idag hände det igen. Min man får väl njuta så länge som det varar. Som min mamma brukar säga ”Kors i taket, har du klänning?!”

Kaninerna verkar må bra trots värmen. De får nytt vatten ganska ofta och jag blir en hönsmamma som ränner ut hela tiden för att kolla om allt är okej.

Mina tankar kring växthuset börjar ta form, jag har många planer och förhoppningsvis blir det bra. Frökungen hade rea häromdagen och jag klickade hem några påsar med gott och blandat. 93 stycken blev det mer exakt och jag längtar efter nästa odlingssäsong.

Imorgon ska vi hämta två höns av ”rasen” Lohman. Och senare nästa vecka så blir flocken komplett av ett par Wyandotte. Ser fram emot det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s