Finfrämmat

Det händer ju inte varje dag. Men ibland får vi gäster hem och umgås som helt vanliga människor.

Dagen till ära var det @morksugga och @pariprepp som sladdade förbi med minipip som DJ i baksätet.

Det finns ögonblick då man bara vill kräkas på Twitter och all skit som skrivs där men vetskapen om att vi aldrig skulle lärt känna dessa fantastiska människor annars gör att det alltid kommer att kännas värt att logga in.

Väl inne fick vi alla fokusera på det som låg oss varmast om hjärtat. @pariprepp och @suddigum fick en öl, @morksugga fick kaffe och minipip fick efter sitt trivselveto ett bröst eller två(vi smygtittade inte och kunde därför inte hålla räkningen). Själv var jag inte en sämre värd än att jag också öppnade en flaska av det skummande guldet.

Vi hann med att diskutera det viktigaste här i livet. Dvs vapen, Twitter, fôlk, pilsner och politik. Sen självklart även en hel del om höns också. Dessutom lyckades jag med konsstycket att söva minipip. På klassiskt manér gjordes detta genom såkallad vyssning och genom att sjunga ”roland the headless thompsongunner”. Sången skötte jag dock diskret i köket.

Så. Helgen kunde helt enkel inte börjat på ett bättre sätt. Som grädde på moset så lyckades vi även hitta ett ställe som hade hemkörning av pizza. Och nej. Det är fan inte så lätt att hitta om man bor där vi bor. Ni stadsbor kan ta eran onlinepizza men här så funkar inte det. Så nu sitter vi här. Mätta och på gott humör. Redo att motstå zombiapokalypsen på vårat gamla Xbox 360.

Livet är bra.

Segra eller dö!

En tanke på “Finfrämmat”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s