Frälsaren har anlänt.

Iallafall nästan. Jesús, hankaninen, har anlänt ifrån HrPiP och FruPiP. Han har gjort ett bra jobb hos dom så hans lilla förökningsturné fortsätter hos oss.

Det ska bli roligt att vara med om denna delen i kaninuppfödning och så hoppas vi på att allt ska gå bra.

Slut del 1.

Del 2…

Så vi släppte in den ena honom till honom och det gick väl sådär. Hon sprang iväg och han sprang efter och småjuckade när han fick chansen. Tyvärr blev det ingen riktig fart men så kan det vara. Vi tänkte att han skulle få vila sig i form och testa den andra honan istället. Den keligare och lite snällare av dom två honorna. Trodde vi.

När hon blev insläppt i buren förvandlades hon till kaninrikets motsvarighet till Lorena Wayne Bobbit på steroider. Hon flög på den stackars Jesús så att pälstussar yrde, brottade ner honom på sida och körde ett tiotal rappa kungfu-sparkar i magen på honom så att han skrek som om han vore med i sista färden.

Vi fick hoppa in i buren och rädda den lilla frälsaren samtidigt som vi kunde konstatera att det troligtvis blir pulled rabbit av den rabiata damen. Synd på en fin kanin men vi är mer intresserade av en kanin som släpper till än av reinkarnationen av Valerie Solanas. Vad hon blir i nästa liv tar jag inget som helst ansvar för men med min otur blir hon säkert sosse.

En tanke på “Frälsaren har anlänt.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s