Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Några veckor efteråt #pipup19

Årets största dag var kommen. Dagen då preppereliten samlas i en skog någonstans, hemma hos pariprepp och morksugga.

Vår morgon började med att vi skulle lämna av en liten hund. Strategiska missfoster som vi är så passade vi på att vara hundvakt dygnet innan avfärd. Hur ska man annars kunna jobba upp en kvalitativ förmiddagsstress om vi inte lyckas klämma in en djuravlämning? 1,5mil i helt fel riktning men vad gör man inte för sina vänner. Sen hem och plocka ihop lite smått och gott. Och med smått och gott avses: frallor, bullar, lantbröd, bondkakor, radiokaka och fudgekaka.

Vi packade bilen med pilbågar, handeldvapen och plantor innan vi tuffade iväg. Då vi har turen att bo nästgårds med det fantastiska värdparet så var vår 40minutersresa nog den kortaste som någon gäst fick utstå under helgen.

Pariprepp välkomnade oss och viftade med hela handen som en führer mot parkeringen och morksugga stod vid grillen och serverade mat. Ett trevligt välkomnande!

Överallt i trädgården stod glada människor. Både kära vänner och nya bekantskaper.

Efter att ha hälsat på både nya och gamla ansikten så blev det en liten föreläsning om kaniner, höns, kalkoner och annat intressant inne i brygghuset.

Så lagom sockerchockade påbörjade vi lagtävlingarna- vem som kunde stapla det högsta vedtornet, bär-ägg-utan-att-tappa och till sist så skulle vi lösa ett pussel. Det var väldigt roligt att få tävla och lösa uppgifter tillsammans med nya ansikten. Tyvärr åkte det på papperet vassaste laget ut redan i första grenen pga otydligt regelverk och en godtycklighet hos sekretariatet av nästan socialdemokratiska proportioner. Vi räknar dock med tydligare regelverk nästa år så inte gäster från när och fjärran ska bli bortdömda. Såhär kommenterade en deltagare Domarinsatsen…

En liten munsbit.

Dagen fortlöpte med skytte. Lerduvor krossades, pistoler och revolver sköts och sedan avrundades det med lite bågskytte. Bästa skytten för dagen hade dessutom åkt ifrån både monokel och tjänstefolk men kunde trots det prestera under press.

Tidigare på kvällen höll AnnikaNC en fin och mycket intressant föreläsning om totalförsvaret. Högt tempo och mycket information men deltagarna visade stort intresse och det fanns trots ett lite tight tidsschema utrymme för frågor och diskussion.

När kvällen gjorde sin entré tändes grillarna samtidigt som hängmattorna hängdes upp i träden och tält restes. En genuint trevlig stämning rådde och det kändes lite tråkigt att behöva lämna och åka hem men med ipsc-examination väntandes tidigt dagen efter så blev vi tvungna att prioritera.

Att få umgås i det sällskapet är ren glädje. Så otroligt mycket kärlek och kunskap som gärna delas åt alla håll.

Vi kan inte tala för andra deltagare men vi längtar iaf redan till nästa pipup.

Då hoppas vi få se så många som möjligt av årets besökare samt förhoppningsvis några nya förmågor.

Tack för att vi fick vara en del av detta. /Suddi&Retard.

En tanke på “Några veckor efteråt #pipup19”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: